keyboard_arrow_right keyboard_arrow_left envelope phone location menu

Projektiranje i nadzor

PA-EL d.o.o. je jedna od vodećih projektantskih kuća za katodnu zaštitu na domaćem tržištu i svoje poslove usmjerava prema cijeloj regiji da i tamo stekne vodeću poziciju u poslovima katodne zaštite.

Svojim smo radom prepoznatljivi i stalno prisutni na tržištima. Razvijamo nova rješenja i cjelovit smo ponuđač katodne zaštite za različite objekte.

Naši proizvodi zadovoljavaju potrebe kupaca i čuvaju njihovo povjerenje. Konstantno radimo i usmjeravamo napore za ostvarivanje bolje organizacijske klime i poticajne radne okoline za zaposlenike i s tim osiguravamo i osiguravat ćemo daljnji razvoj poduzeća. PA-EL d.o.o. je društveno odgovorno poduzeće te našim radom čuvamo i štitimo okoliš.

Naša tvrtka temeljem višegodišnjeg iskustva u području projektiranja sustava katodne zaštite i elektrotehničkih instalacija pruža kompletne usluge za projektiranje i nadzor sustava katodnih zaštita i elektrotehničkih instalacija.

Korisnici smo programskog paketa EPLAN P8 kao vodećeg standarda za izradu tehničke dokumentacije i procesne instrumentacije što nam omogućava izradu zahtjevnijih projekata.

Svakodnevno zanimanje javnosti je najčešće vezano za novosti, novogradnje, dinamičke promjene u okruženju, a samo manji dio zna koliko je znanja i aktivnosti potrebno da bi bilo koja izgradnja mogla uopće i započeti.


Naša sestrinska firma.
Projektiranje građevina s pripadajućim instalacijama. Dijagnostika i nadzor.
www.pavlisa-objekti.hr